ANOFM – Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) este organul central al serviciului public de specialitate, abilitat cu: promovarea politicilor, strategiilor şi programelor de stat în domeniul dezvoltării pieţei forţei de muncă, protecţia socială a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prevenirea şomajului şi combaterea efectelor sale sociale, implementarea politicii de migraţie a forţei de muncă monitorizarea activităţii agenţiilor private pentru ocuparea forţei de muncă.

Rabota.md – un site lider pentru căutarea locurilor de muncă și recrutarea personalului. Zilnic site-ul este vizitat de peste 22000 mii de persoane.

Jobs.diez.md – Găsește jobul potrivit pentru tine!

Joblist.md – Cel mai impoartant avantaj al site-ului JobList este sistema de clasificare a ofertelor de muncă, conform următoarelor categorii: salariul, oraș, educație, experiența de muncă, programul de lucru şi cunoașterea limbilor străine.  Astfel, orice solicitant va putea să caute rapid și să studieze locurile de muncă, care se potrivesc perfect cerințelor acestuia.

Mai mult decât atât, aveţi posibilitatea să salvaţi rezultatele căutării în funcţie de filtrele aplicate şi să vă abonaţi la ele. În rezultat, orice persoană va primi notificări în momentul postării unui nou anunţ de angajare, în funcţie de ceea ce i se potriveşte.

Însă este posibil ca cineva să fie interesat de o ofertă vacantă într-o anumită companie. Pentru aceasta, utilizatorul se va poatea abona la ştirile companiei respective.